Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Dotze artistes porten l’art urbà a les parets de Monistrol de Calders

La iniciativa, batejada com a MurMurs, se celebra aquest cap de setmana amb una gran oferta d’espectacles, xerrades i tallers.

Els artistes que hi seran presents tenen una llarga trajectòria dins el sector i, a excepció d’un, són tots de Catalunya. Durant el proper cap de setmana, portaran el seu art als emplaçaments escollits per l’Ajuntament on es mostraran diferents estils i tècniques, que van des del realisme a l’abstracció, el “tag”, les plantilles o el collage. 

Tot i que el projecte arrencarà divendres amb els preparatius, el gruix de les activitats es concentrarà en dissabte amb l’execució dels murals. Entre els artistes que hi participaran hi ha noms com Akore, Amone, Anna Taratiel, el Col·lectiu Riudebitlles, Fullet, Valiente Creations, Mario López, Marta Roman, Werens, Xavielpetit, i l’alemany Fabian Zolar.

Amb tot, durant el cap de setmana es faran activitats paral·leles adreçades a totes les edats. Destaquen els concerts del grup Miratjazz de Nova Orleans, The Doy Tolls i Dora María. També la sessió de DJ Face o l’actuació de màgia i malabars de 6Q. Finalment, es farà un taller pràctic de graffiti a càrrec de l’artista i professora Marta Roman.

A tot això, el nou espai d’art Cal Ros estarà obert per fer una mostra col·lectiva dels diversos artistes durant tot el cap de setmana.