Els santpedorencs Daniel Rived i Oscar Mata participen demà al Full Park Video Contest. de l’estació d’esquí Font-Romeu, situada al Pirineu francès. Es tracta d’un certamen que organitza cada any l’estació d’esquí Font Romeu, situada al Pirineu francès, per premiar els vídeos d’snowboarders que millor representin l’experiència de fer snow a l’Snowpark de Font-Romeu. Així, els ‘riders’ i els seus equips han de mostrar en els seus vídeos creativitat, entorn, estil i, per suposat, bons trucs amb la taula.

Daniel Rived ha explicat a Ràdio Santpedor en què consisteix el concurs:

Els participants han tingut tota la temporada per gravar i enviar els seus projectes abans del 16 de març. Una de les claus per guanyar, és compartir els vídeos a través de webs, Facebook, Twitter, Instagram o qualsevol altre canal on-line per aconseguir el major nombre de publicacions, reproduccions i likes. Per això des d’aquí us invitem a veure el vídeo que han preparat Daniel Rived i Oscar Mata:

FullPark Font Romeu 2016 – Daniel Rived from Full Park on Vimeo.

El lliurament de premis se celebrarà el 21 de març a Puigcerdà (Girona), on es projectaran tots els publicats i seguidament tindrà lloc la Monster After party, la festa més esperada de la temporada, coincidint amb la competició d’snowboard Rail Trick Session.