Seguiment de la vaga del 18 d’octubre al Bages

117
Manifestació del 18 d'octubre a Manresa.

Talls de carretera a primera hora del matí

Tall de la C-25 a primera hora del matí

Des de dos quarts de 7 dos dels principals accessos a Manresa estan tallats: la C-55 a l’alçada dels Comtals i la C-25 a Avinguda Universitat. Són dos grups de manifestants que sota la consigna de “vaga general” no permeten passar els cotxes si els conductors no demostren que volen passar per serveis mínims.

El tall de la C-25 ha acabat sobre dos quarts de nou quan han arribat antiavalots dels Mossos d’Esquadra. Els manifestants havien cremat rodes a la carretera.

Piquets informatius

Després de marxar de la C-25, els manifestants han continuat la mobilització com a piquet informatiu i s’han dirigit al Mercadona. S’han assegut al rebedor mentre dos treballadors han evitat que entrin dins de l’establiment.

Un piquet informatiu durant la vaga del 18 d’octubre.

Els piquets han continuat a diversos comerços fins les 11 que ha començat la manifestació a la Plaça Sant Domènec.

Manifestació

La manifestació del 18 d’octubre a Manresa

La manifestació ha començat a la Plaça Sant Domènec i ha anat fins a la Plaça de l’Ajuntament. Els manifestants han cantat l’himne de Catalunya i han demanat la llibertat dels presos. També han entonat càntic contra els diferents cossos de seguretat a Catalunya i les actuacions policials dels últims dies.

Després d’un parlament, on els manifestants han demanat la dimissió del conseller Miquel Buch, els Tirallongues de Manresa han fet un pilar de 4 i, finalment, la manifestació s’ha desconvocat.