Dos detinguts per una nova violació en grup a una menor de 17 anys a Manresa

170
Manifestació de Manresa per la sentència pel cas de la violació en grup d'aquest dimarts / Fotografia: ACN
Manifestació de Manresa per la sentència pel cas de la violació en grup d'aquest dimarts / Fotografia: ACN

Els joves haurien drogat a la víctima abans d’agredir-la sexualment

Els Mossos d’Esquadra han detingut, entre dilluns i dimarts, a dos homes, majors d’edat, que haurien violat una menor de 17 anys. Hi ha una tercera persona que, presumptament, hauria participat en els fets i que encara no ha estat identificada. És previst que en les properes hores el jutge decreti si hi ha presó o no per a ells. Segons ha pogut saber l’ACN, els fets van tenir lloc el passat 17 de novembre a l’entorn del carrer Cintaires.

La jove tornava sola a casa quan va veure a un conegut dins d’un vehicle, amb dos amics més. Després de xerrar amb ell, va accedir a dins. Els nois li van donar alguna beguda que presumptament duia alguna substància barrejada.Dins del cotxe, ha declarat la víctima davant del jutge en funcions de guàrdia, els joves l’haurien obligat a fer-li fel·lacions i l’haurien penetrat vaginalment. El següent que recorda la menor és ser al portal de casa, desorientada.

Al matí, la jove, que tenia hematomes a la zona vaginal, va avisar els pares que la van traslladar a l’hospital on se li van practicar proves. També van denunciar els fets als Mossos.

Aquest dilluns els Mossos van detenir a un dels presumptes autors i l’endemà a un altre. El tercer encara no ha estat identificat. Tots tres són majors d’edat.

Després de declarar, aquest dijous al matí, davant del jutge en funcions de guàrdia de Manresa, és previst que en les properes hores el magistrat decreti si hi ha o no presó per a ells.