Dos denunciats per apedregar un vigilant i un viatger a la Renfe de Manresa

146
Estació de Renfe de Manresa. Foto ACN.

Els Mossos d’Esquadra han denunciat dues persones per agredir a pedrades el vigilant de seguretat i un viatger a l’estació de Renfe de Manresa. Els fets van passar diumenge al migdia, quan el vigilant va intentar que els denunciats viatgessin sense bitllet.

El vigilant ha explicat a l’ACN que els joves dormien en un comboi que arribava de Barcelona i li van dir que volien esperar a dins per tornar cap a Barcelona, el vigilant els va recordar que necessitaven el bitllet. Van anar a comprar-lo, però el venedor no tenia canvi de 50 euros i els va dir que canviessin al bar. Llavors és quan els joves es van posar violents i el vigilant els va fer fora. 

Segons el relat del vigilant, van escopir-lo i van anar a buscar pedres a l’aparcament, i li van llençar amb ell i a un viatger. Tots dos van resultar ferits lleus i els van haver d’atendre serveis mèdics.

La Policia Local de Manresa va identificar als agressors que van ser denunciats, a posteriori, pels Mossos d’Esquadra que els acusa d’un presumpte delicte de lesions lleu.

És la segona agressió important que es produeix a Manresa en els darrers mesos. El 5 de juny passat un altre vigilant també de l’estació de la Renfe va ser agredit també a cops de pedra per un grup de menors d’edat.