Adona’t crea un dominó infantil per combatre els estereotips dels oficis i el gènere

182

La membre de l’associació ADONA’T de Sallent, Maria González, explica la creació d’un joc de dominó infantil que pretén conscienciar sobre la igualtat en els oficis quotidians.

És la principal novetat d’enguany de l’associació de Sallent Adona’t, l’entitat de dones de Sallent que ha creat un dominó infantil per celebrar el dia internacional de la dona. El dominó tracta sobre la igualtat en els oficis quotidians. La membre de l’entitat, Maria González, explica que “els oficis no tenen sexe ni gènere, només qualitats, aptituds, coneixements i ganes d’aprendre” que estan a l’abast tant de les dones com dels homes.

González assegura també que “la igualtat està més enfocada de cara als estudis universitaris”, i afegeix que “cal acostumar a la societat als treballs més quotidians”, com els oficis de mecànic, bomber o paleta. El dominó es pot aconseguir, de moment, a l’Associació Adona’t per un preu de 12€.

El proper 22 de març l’entitat de dones de Sallent ha organitzat una obra de titelles titulada “Les princeses també es tiren pets” i el dia 23 de març hi haurà una xerrada espectacle a càrrec de Rosa Vendrell, que parlarà sobre les memòries líquides del safareig.