Domini del Sol a tot el territori

134

Comencem el dia amb el cel serè i destapat a tot el territori, excepte de pocs i locals núvols baixos a punts de la depressió central que ràpidament desapareixeran. A més, fa fresca i fins i tot fred en conjunt, però allà on bufi vent reescalfat la temperatura és més suau, com per exemple a la ciutat de Solsona, on degut al vent la temperatura ha pujat de 4ºC a 8ºC en poc temps.
Amb tot, jornada força agradable i amb predomini del Sol. Al migdia, temperatures màximes cap amunt, arribant a valors primaverals d’entre 15 i 20ºC.

Dimecres baixa una mica la temperatura de nou, amb glaçades i ambient fred durant les primeres hores del matí i amb ambient més suau durant les hores centrals del dia, amb termòmetres però cap avall i amb valors d’entre 13 i 17ºC. Com avui dimarts, temps tranquil i amb domini de nou del Sol, però sí són probables núvols baixos al matí a la depressió central. A més, de cara a la tarda arribaran núvols alts deixant el cel enteranyinat.

De cara als pròxims dies continuem pendents del possible canvi de temps. Com a titular, forta baixada de temperatura a partir de dijous per una entrada d’aire fred continental fins ben bé diumenge que farà tornar l’hivern a casa nostra. Haurem d’estar atents també per si hi haurà precipitacions o no, perquè de moment la previsió és encara incerta.