Dolors Soler passa pel plató de ‘Cámbiame’: “Ara tinc ganes de menjar-me el món”

155

La sallentina Dolors Soler, més coneguda com Loli, va passar pels platons de Telecinco per fer un canvi. I és que la vida li va fer un gir dràstic quan, el 2004, una de les seves filles va morir. Des de llavors, la sallentina s’ha dedicat a cuidar de les seves altres filles, oblidant-se una mica d’ella, tal com explica la televisió espanyola. Així, Loli acudeix a “Cámbiame”, un programa que ajuda als aspirants a fer un canvi radical en el seu aspecte. El projecte vol dotar d’autoestima als participants mitjançant un nou look.
I és que la sallentina va ser ballarina de dansa clàssica a la seva joventut i li agradaria tornar a fer-ho. Així, Natalia Ferviú, una de les estilistes del programa, guia a la Loli en aquesta transformació i aconsegueix que torni a somriure.

Hem parlat amb ella i ens ha explicat el seu pas pel programa. Loli assegura que es lleva al matí “amb ganes de menjar-se el món” i encara no es creu que hagi passat pel programa, ja que ha estat “com un somni”. Escoltem-la.

El programa es va emetre per Telecinco dijous passat i es va repetir diumenge. Ara, a través de la web del programa, es pot votar a Loli com el “Look que més ha agradat de la setmana”.

Podeu veure el programa aquí: