Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Diversos pobles del Moianès tindran el seu casal d’estiu pensat per a nens i joves

COLLSUSPINA

Per primera vegada, Collsuspina tindrà un casal d’estiu que organitza l’Escola de Trail del Moianès. L’eix conductor que guiarà les activitats és el de donar a conèixer als infants i joves els diferents indrets rurals del poble i potenciar l’activitat agrícola i ramadera. Un sector que els organitzadors troben “molt important a la zona on es desenvoluparan les activitats”. El Casal d’Estiu es realitzarà del 28 de juny al 30 de juliol i les inscripcions estaran obertes fins el 6 de juny. 

MONISTROL DE CALDERS

Pel que fa a Monistrol de Calders, el casal l’organitza l’associació Gatzara. Una entitat de lleure formada per joves del Moianès que també són els creadors de l’Esbramec, la primera Fira del Lleure de la comarca. El centre d’interès d’enguany serà el treball a favor de la diversitat en tots els àmbits i la inclusió d’aquesta. Aquest eix temàtic es treballarà a partir de 5 pilars com són els jocs, els esports, la natura, l’educació emocional i la creativitat. Tot això, sota la llegenda del Regne del Núvols creada per l’ocasió. El Casal també es farà del 28 de juny al 30 de juliol i hi ha temps per apuntar-se fins l’11 de juny.

MOIÀ

Acabem amb la capital, Moià, on s’organitza l’edició número 25 de les Jornades Esportives d’Estiu sota la batuta del Consell Esportiu del Bages. Està indicat per a nens i joves des de P5 fins a 2n d’ESO i també es farà del 28 de juny al 30 de juliol. El centre on es faran les activitats serà el pavelló, tot i que les jornades comptaran amb activitats especials com hípica, jocs d’aigua, futbolí i una bona pila d’esports variats. En aquest cas, hi ha temps per tramitar l’inscripció fins el proper 15 de juny. 

SANTA MARIA D’OLÓ

Com ja va essent habitual, el campus se celebrarà en cinc setmanes, del 28 de juny fins al 30 de juliol, i dues setmanes més a principis de setembre. De dilluns a divendres, Oló oferirà activitats esportives, excursions i tallers per a nens i nenes des dels 3 anys fins als 16. La novetat d’enguany és que el bar de les piscines oferirà menús adaptats per a tots els interessats a un preu de 30 euros setmanals. Les inscripcions estan obertes fins el proper 4 de juny.