“L’estel que més brilla”, un conte emotiu i íntim que ha escrit la Margarida Picart, una santpedorenca que va treballar durant molts anys a l’escola Riu d’Or i que ha decidit escriure un conte infantil, narrant de manera planera una gran pèrdua familiar. En aquesta aventura l’ha acompanyat, Núria Viladés, amiga i companya de professió que ha il·lustrat tot el llibre.

Margarida Picart i Núria Viladés ensenyant la portada del conte

Durant les nits de juliol la Margarida gaudia dels cicles de música que feien al Mas de Sant Iscle. Durant aquell mes “veia la lluna plena amb un estel que brillava molt”. Va ser “aquella màgia” que la va inspirar a escriure aquest conte, el qual l’estel “significa alguna cosa més. Per això, vaig decidir escriure sobre l’estel que més brilla”.

La història és de “molta sensibilitat i hi ha molts sentiments” explica la seva autora i, afegeix que tot i ser un conte infantil” no és per a nens petits, sinó per a nens de cicle mitjà, superior i, també per a gent gran”.

La presentació de “L’estel que més brilla” es farà el divendres 10 de novembre a les 7 de la tarda a la capella Sant Andreu. En una entrevista a Ràdio Santpedor les dues professores expliquen d’on va sorgir la idea i el treball que comporta escriure un llibre.