Iniciem la jornada amb ambient majoritàriament assolellat però també amb alguns núvols baixos. Les temperatures mínimes són similars a les d’ahir, on per tant fa poca fresca ara al matí. En canvi, al migdia els termòmetres segueixen apuntant cap amunt i les màximes podran pujar més, amb valors entre els 23 i 28ºC. Per tant, als llocs més càlids de la Catalunya central és probable que es freguin els primers 30ºC de l’any.
Amb tot, ara al matí el cel pot quedar un xic enterbolit perquè ens creuaran núvols alts i mitjans. Al migdia i tarda creixeran nuvolades, sobretot al Solsonès i Moianès, i no es descarta que puguin deixar localment alguna gota.

Demà dissabte esperem una jornada relativament càlida i estable, on el Sol serà protagonista durant tot el dia. Les temperatures mínimes seran semblants, i les màximes quedaran similars o lleugerament per sobre a les d’avui divendres. En aquest sentit, ambient quasi estiuenc però amb les hores comptades.

De cara als pròxims dies, diumenge la temperatura ja començarà a baixar, i ho continuarà fent de valent durant els inicis de la setmana vinent. A més, esperem un augment de la nuvolositat, però el Sol continuarà sent present a molts moments del dia. A més, arribaran pluges, però de moment sembla que quedarien restringides al Pirineu i Prepirineu.