Comencem el dia amb temperatures suaus i cel mig seré i pocs núvols. Tindrem una mica de tot; ambient càlid i assolellat al matí i creixement de nuvolades al migdia. Per tant, tarda més inestable amb xàfecs i tronades a totes les Comarques Centrals Bages, Solsonès, Moianès, Berguedà, Osona. Alerta perquè poden anar acompanyades de calamarsa, i el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avis per intensitat de pluja.
D’altra banda, al migdia seguirà fent calor, amb màximes que es mantindran similars i entre els 26 i 32ºC.

El cap de setmana es presenta més tranquil, on dissabte el sol serà dominant al matí i també continuarà la calor. En canvi, a la tarda, temps més variable perquè els núvols tornaran a ser presents, però només plourà a sectors de muntanya.

De cara a diumenge, les temperatures sumaran algun grau més i per tant, ambient de ple estiu. Sembla que la jornada serà força estable i sense canvis. A més, la setmana que ve també es presenta seguint la mateixa línia, tot i que dilluns els termòmetres tocaran sostre. Així doncs, prevenir sortir de casa amb ben hidratats i buscant sempre espais frescos.