Divendres amb plugims de tarda

100

Avui ens arriba un petit front que ens portarà ruixats a la Catalunya central. Concretament, iniciem la jornada amb cel destapat, però al llarg del matí el cel quedarà cobert. Tot i això, no serà fins al migdia i tarda que comencin a arribar precipitacions de sud a nord. No obstant això, les pluges seran febles i deixaran quantitats d’acumulació poc destacades. A més, pot tornar la neu a la serralada pirinenca i amb una cota de 1600 metres.
Amb tot, temperatura freda al matí, i esperem que durant el dia no pugi gaire, amb màximes al migdia d’entre 11 i 14ºC.

Demà dissabte serà un dia de treva, amb el retorn del Sol però amb bastants núvols alts i prims al cel. A més, poden créixer nuvolades a muntanya, però no s’espera precipitació. De cara a les temperatures, les mínimes es mantindran similars, però les màximes pujaran notablement i amb valors primaverals d’entre 19 i 23ºC.

De cara als pròxims dies, diumenge ens arribarà una nova pertorbació, aquest cop més activa que ens portarà pluges més abundants i quantioses. A més, les temperatures tornaran a baixar i l’ambient serà frescot. A més, sembla que la setmana que hi haurà més moviment meteorològic amb l’arribada de nous fronts.