Divendres a l’Ateneu de Sallent gaudirà del microteatre de Xènia Sellarès “El llibre” a Sallent

142

Divendres a l’Ateneu Rocaus és una aposta que s’ha fet des de la mateixa associació per tal de passar un divendres diferent al poble. Avui Divendres 8 de febrer a les 20:30h hi haurà l’espectacle, amb El Llibre, un Microteatre a càrrec de Xènia Sellarès.

Des de l’ateneu són moltes les activitats que es fan durant el curs com tast de cerveses, concert i el mateix m de Sellarès. El microteatre parla sobre la Bianca Fachendo, una escriptora que ha escrit desenes de llibres però per desgràcia no n’hi han publicat mai cap, ja que no n’està del tot convençuda. No troba el tema adient per parlar i res li sembla bé. Es rendirà i deixarà la professió o seguirà lluitant fins a trobar el llibre perfecte? Sallarés explica que mai abans s’havia plantejat ni escriure ni produir microteatre però arran d’una lesió i estar molt de temps a casa va posar sobre la taula aquesta possibilitat.

Aquest espectacle és finançat amb taquilla inversa, una forma de pagament que l’espectador decideix que vol pagar de l’obra que ha anat a veure. Podreu trobar més informació de l’obra i dels actes que es fan al web www.ateneurocaus.cat.