Dissabte amb força núvols i algun xàfec a última hora

132

Aquesta matinada hem tingut força núvols, i això ha fet que les temperatures mínimes no hagin baixat tant com ahir i abans d’ahir, aquests són alguns dels valors d’aquest matí: 13.0ºC al Serrat de Castellnou, 14.0ºC a Sallent i a Santpedor, 14.5ºC a Súria i 15ºC a Manresa.

Per avui esperem un dia amb força nuvolusitat, sobretot de tipus baix al matí (estrats i estratocúmuls). De cara a migdia podem tenir algunes ullades de sol, i les temperatures màximes es podran situar entre els 23 i 25ºC a gran part de la comarca. És a la tarda quan la inestabilitat pot augmentar, i esperem alguns xàfecs que ens podran afectar de cara al vespre. En principi no esperem grans quantitats de pluja, però sí que algun xàfec pot ser puntualment moderat.

Per demà diumenge esperem unes temperatures mínimes clarament més baixes (poden baixar entre 3 i 4ºC respecte als valors d’avui) i el sol sembla que pot guanyar protagonisme, tan sols enterbolit per alguns núvols alts a estones.

Foto: Foto presa des del Serrat de Castellnou. Mammatocumulus al cel, generalment solen anunciar la fi d’una tempesta, juliol de 2016.