Dissabte ennuvolat amb plugims, diumenge boira matinal i sol a la tarda

148

Ens hem llevat amb una boira ben espessa a gran part de la comarca. Aquests núvols baixos tindran tendència a desfer-se de cara al migdia amb unes temperatures màximes que es mouran entre el 17 i els 19º C. De cara a la tarda esperem núvols alts i mitjos que enteranyinaran el cel.

Per dissabte esperem un dia molt ennuvolat amb temperatures mínimes d’entre 8 i 10º C i els plugims o xàfecs dèbils es poden produir entre mig matí i migdia. Tindríem una pausa entre el migdia i la tarda i de nou de cara al vespre poden caure xàfecs amb preferència al sud i est de la comarca, acumulant entre 5 i 10 mm i força menys creiem al centre i nord del Bages. Les temperatures màximes demà quedaran més frenades, situant-se entre els 15 i els 17º C. Diumenge tindrem boires i núvols baixos al matí amb més sol de cara al migdia i la tarda, això sí, amb alguns núvols mitgencs i alts. Les temperatures màximes es recuperaran respecte dissabte, però compte, ja que de cara a dilluns les temperatures tindran tendència a baixar clarament. Ho seguirem.

Foto: durant el mes de setembre ens varen visitar les cigonyes i hi van fer nit. Foto presa de nit des del Serrat de Castellnou.