Dimecres ennuvolat però sense precipitacions

77

Comencem una jornada més amb el cel mig ennuvolat i poc fred per efecte d’aquests núvols. La nuvolositat serà compacta durant tot el dia, amb algunes clarianes que es puguin obrir cap a la tarda. No s’esperen precipitacions. Pel que fa al vent, encara bufarà vent de llevant però amb una intensitat més moderada. Temperatures sense canvis amb un ambient fresc al migdia, accentuat pel vent, i màximes entre els 15º i 18ºC.

Demà dimecres, poques novetats. Cel tapat, amb núvols abundants durant tota la jornada i a diferència d’avui sí que es poden escapar alguns plugims, principalment a la comarca del Solsonès i durant la tarda; fenòmens poc importants. Termòmetres que recularan, i ho faran sobretot les màximes, amb valors entre els 14 i 16ºC.

De cara als pròxims dies, seguirà el temps insegur. Divendres les precipitacions podrien ser una mica més extenses i de cara al cap de setmana sembla que el temps serà més tranquil dissabte i amb alguns ruixats diumenge. Temperatures que aniran baixant lleugerament tant pel que fa a les mínimes com les màximes.