Iniciem la jornada amb el pas d’un front que ens ha deixat ja les primeres pluges aquesta matinada, i de fet ara a primera hora tenim alguns ruixats residuals a la Catalunya Central. A més, les temperatures han baixat una mica, i és que en general, avui l’ambient serà més fresc, on les màximes no sobrepassaran els 30ºC.
Amb tot, cel mig ennuvolat ara al matí i canviant al llarg del dia. A la tarda els ruixats tornaran a guanyar terreny, i aquests poden anar acompanyats de tempesta i fins i tot amb calamarsa

Demà dijous la jornada serà més estable, però encara tindrem restes d’inestabilitat. Començarem el dia amb ambient fresc i amb el cel mig enterbolit. No descartem algun ruixat amb certa intensitat a primera hora. A la tarda, més clarianes però creixeran nuvolades i es pot escapar algun xàfec local, sobretot cap al Moianès. Els termòmetres es mantindran similars o lleugerament per sobre, amb valors màxims d’entre 25 i 30ºC.

De cara als pròxims dies, divendres hi haurà una clara millora del temps, amb més domini del sol i amb pujada de temperatures. A més, de cara al cap de setmana, alguns models indiquen que arribaria calor moderada.