Iniciem la jornada amb un cel poc cobert de núvols i alguna tímica boirina a la Catalunya Central. A més, l’ambient a primera hora és sensiblement més fresc que ahir. Al pas del matí, els núvols es trencaran ràpidament i s’aniran obrint clarianes. A partir del migdia i tarda, la situació torna a canviar perquè el cel quedarà ennuvolat arreu. Paral·lelament, el vent del sud i oest seguirà fent acta de presència també durant el migdia.
Després de temperatures més frenades ahir al migdia, avui les màximes tornen recuperar-se i pujaran una miqueta, amb valors d’entre 19 i 23ºC.

Demà dijous pugen les temperatures màximes, amb valors més càlids d’entre 21 i 26ºC. Al matí, els termòmetres es quedaran similars, on l’ambient serà completament assolellat. A la tarda, arribada de núvols alts i mitjos que deixaran el cel una mica més enterbolit. Tot i això, tampoc esperem ruixats excepte a l’extrem nord del país i Pirineu.

De cara als pròxims dies, divendres i dissabte no arriben grans canvis, però sí que les temperatures seguiran cap amunt. A més, continuarem amb un temps canviant, on esperem alguns ruixats de tarda.