Iniciem la jornada amb el cel destapat i amb alguna borina a punts de la depressió central. Fa fresca a primera hora del matí, però poc a poc les temperatures aniran pujant i el Sol s’imposarà a tot el territori. Per tant, esperem que el migdia sigui molt agradable i amb valors als termòmetres d’entre 19 i 23ºC. Tot i això, es podran repetir nuvolades de cara al migdia i tarda, on no es descarta alguna gota i algun ruixat a l’extrem nord del país.

Demà dimecres continuarem amb el domini de l’ambient assolellat i amb temperatures que encara s’enfilaran més. Concretament, tant les mínimes com les màximes pujaran, on es podran fregar els 21 i fins els 25ºC als punts més càlids. Per tant, ambient de primavera avançada. Tot i això, serà de cap al migdia on el cel pot quedar una mica ennuvolat al Solsonès i Moianès, i a l’extrem nord del país tornaran a repetir-se alguns ruixats aïllats.

De cara als pròxims dies no esperem canvis significatius de temps. Dijous i divendres el Sol serà sent protagonista i les temperatures seguiran en alça, on als sectors més càlids de la depressió central es podrà arribar prop dels 30ºC.