Comencem la jornada amb temperatures fredes i fins i tot amb glaçades en alguns sectors de les comarques centrals. Amb tot, el cel és seré i la tendència és de domini total del Sol. Tot i això, ens creuaran bandes de núvols alts i prims que deixaran el cel una mica enterbolit.
De cara al migdia esperem temperatures màximes similars a les que vam tenir ahir, on per tant, es mouran entre els 14 i 18ºC.

Demà dimecres iniciarem el dia amb ambient plàcid i assolellat, tot i que la matinada tornarà a ser freda i amb algunes glaçades. Tot i això, el dia s’espatllarà a partir del migdia perquè creixeran nuvolades que deixaran el cel mig cobert, amb la possibilitat de ruixats de tarda a punts del Pirineu i Prepirineu. Paral·lelament, les màximes al migdia seran molt semblants també a les d’avui dimarts.

De cara als pròxims dies, dijous tornarem a tenir una jornada agradable i amb estabilitat atmosfèrica, però sembla que això canviarà dijous i divendres per l’arribada d’una massa d’aire més fred i un front que farà tornar a fer refrescar l’ambient de nou i ens portarà a més nous ruixats a tot el territori.