Dimarts amb un ambient més primaveral

77

Comencem aquest dimarts amb alguns núvols i temperatures força altes. Avui s’espera una jornada amb el cel mig ennuvolat i d’un color marronós per la pols en suspensió, però amb més clarianes que ahir. El vent de component est continuarà bufant moderadament, amb tendència a perdre força al final del dia. Tenim encara avisos activats per fort vent al Solsonès. Tot plegat, amb uns termòmetres que pujaran al migdia, amb valors màxims entre els 15 i 19ºC. Ambient més primaveral que els últims dies.

Demà dimecres, poques novetats. Variabilitat i núvols que seran més abundants de cara a la tarda, deixant el cel cobert. No s’esperen precipitacions. Vent de llevant moderat i temperatures que seguiran sense canvis, amb valors primaverals propis del mes de Març.

De cara als pròxims dies, més inestabilitat. Ara per ara, no es preveuen pluges generals i abundants, però si precipitacions irregulars que poden aparèixer durant el dijous i divendres a punts de la Catalunya Central. Temperatures amb lleuger descens, però continuarà la sensació de poc fred.