Dilluns passat per aigua

111

Iniciem aquest dilluns amb ambient gris, plujós i fresc. Les precipitacions seran febles i generals, deixant acumulacions de 5 a 20 l/m2 i amb màxims al Prepirineu solsoní, on es podrien superar els 50 l/m2. A més, només nevarà a alta muntanya i per sobre dels 1900 metres.
Les temperatures són i seran més fredes a tot el territori, amb mínimes però més altes i suaus respecte al cap de setmana, però amb valors màxims estables i una mica per sobre dels 10ºC.
Com ja vam comentar, ha caigut i pot caure pluja de fang per l’arribada d’una massa de pols en suspensió del Sàhara, tot i que al llarg del dia la pluja acabarà netejant el que hagi quedat brut.

Demà dimarts continuarem amb ambient fresc tot i que la temperatura, tant diürna com nocturna, serà més càlida. Amb tot, el dia serà també bastant rúfol i amb alguns ruixats, (ja no tindrem més pluja de fang) més dispersos i poc abundants. La cota de neu començarà més baixa a muntanya, uns 1600 metres, però tornarà a pujar al llarg de la jornada.