Dilluns més tranquil

163

Iniciem una nova setmana acabant el mes de maig i amb temps que variable. De moment, temperatures suaus i poc fresques a primera hora, amb núvols baixos al cel i també amb boirines. Tot i això, el cel està més descobert a mutnanya i esperem que al llarg del matí s’obrin clarianes a totes les comarques i acabi fent Sol. A més, al migdia les temperatures màximes es mantindran similars, amb calor i valors d’entre 24 i 28ºC. A la tarda, creixeran nuvolades a muntanya, però no esperem aquest cop precipitacions generals.

Demà dimarts començarem el mes de juny amb una jornada que serà canviant, amb cel mig ennuvolat al matí per núvols alts, algunes clarianes i creixement de nuvolades cap al migdia. A la tarda, aquestes podran deixar ruixats a al Pirineu i Prepirineu. Amb tot, temperatures mínimes més baixes i màximes que es mantindran amb valors similars.

De cara als pròxims dies, dimecres i dijous continuarem també amb una mica de tot. Tanmateix, les temperatures baixaran lleugerament, però tornaran a remuntar a finals de setmana.

Imatge: GeoParc Cat. Central