Les obres de millora del pont pere Otger Comencen dilluns

96
Pont Pere Otger de Sallent, conegut com a Pont Vell (mitjan segle XVIII) Pont Pere Otger de Sallent, conegut com a Pont Vell (mitjan segle XVIII) 11485#Carmina Oliveras

Aquest dilluns 11 de juny començaran les obres de millora del Pont Pere Otger, més conegut com el Pont Vell, i es preveu que s’allarguin fins a finals de setembre.

Aquesta actuació afectarà des de dilluns la circulació de vehicles i vianants pel pont, que romandrà tallat per uns i altres fins que es pugui adequar el pas per a vianants. Una de les altres afectacions serà el canvi de sentit dels carrers Sant Bernat i Torres Amat i la reubicació de la parada d’autobús de la carretera a l’altura del Pont de la Concòrdia tal com es detalla en el mapa adjunt. Per altra banda, es preveu una ampliació del servei d’autobús pels veïns i veïnes de la Rampinya i la Carretera en horari de tarda.

L’Ajuntament de Sallent demana la màxima col·laboració per aquestes alteracions provisionals que faran possible la reforma del Pont Pere Otger. Una actuació que millorarà l’accessibilitat del pont per a vianants i repararà la plataforma del pont amb nous paviments, voreres, baranes i enllumenat.