Iniciem la jornada amb el cel ben ennuvolat a tot el territori, boires, ambient poc fred i amb precipitacions disperses. En aquest sentit, les pluges van fer acta de presència des d’ahir al migdia, on al Bages i Moianès van acumular-se localment més de 10 l/m2. A més, aquesta nit els ruixats han estat més intensos a punts del Solsonès i nord del país, on per exemple a Lladurs s’han acumulat 15 l/m2.
Amb tot, avui el temps seguirà inestable i amb possibilitat de que les pluges continuïn a muntanya i al llarg del matí es pugui escapar alguna gota a la depressió central. Tanmateix, al migdia i tarda els ruixats tornaran a ser més generals.
De cara a les temperatures, valors similars al migdia d’entre 18 i 20ºC.

Demà divendres seguirem amb el cel tapat, tot i que durant el matí podrà sortir el Sol puntualment. No obstant això, al migdia i tarda els ruixats seran presents a les comarques centrals, en principi de caràcter feble i poc generals però. Les temperatures seran similars, amb màximes però una mica més altes.

De cara als pròxims dies, segons les últimes previsions, dissabte serà el dia amb més precipitacions, on plourà a qualsevol lloc i s’acumularan de 20 a 30 l/m2. Paral·lelament a un dia passat per aigua, l’ambient serà més fresc amb una lleugera baixada de la temperatura.