Dijous estable i amb ruixats a muntanya

139

Iniciem la jornada amb el cel poc cobert per núvols baixos, i també amb menys fresca que ahir. Al pas de les hores, però, tots aquests aniran fragmentant-se i s’acabarà imposant l’ambient assolellat arreu. En aquest sentit, avui serà un dia càlid, amb valors d’entre 28 a 24ºC. A partir del migdia i tarda, creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, on hi pot descarregar algun ruixat o tempesta. A la resta, cel mig enterbolit per núvols alts.

Demà divendres esperem una jornada també variable, amb cel poc ennuvolat al matí i amb temperatures mínimes una mica més baixes. A partir del migdia, els núvols guanyaran terreny i deixaran el cel mig ennuvolat durant la tarda. Sobre les temperatures, no esperem tanta calor, amb valors màxims que baixaran fins als 22 i 26ºC.

De cara als pròxims dies, dissabte seguim amb el pronòstic d’una regada general, tot i que la incertesa segueix sent elevada. Per tant, caldrà seguir-ho amb atenció, on el que és més segur és que les temperatures aniran a la baixa. Diumenge, però, jornada més tranquil·la i amb més domini del Sol.