Dijous amb Sol i alguns núvols a la tarda

171

Iniciem la jornada amb cel seré i sense núvols a les comarques de la Catalunya central. Esperem un matí completament agradable i amb domini del Sol, tot i que de cara al migdia i tarda, creixeran nuvolades a muntanya i a la resta el cel quedarà mig enterbolit per l’arribada de núvols alts.
Avui tampoc esperem pluges, però sí que les temperatures continuïn pujant. Si bé a primera hora els termòmetres són similars, al migdia les màximes sumaran algun grau més (22 i 27ºC).

Demà divendres començarem el dia amb intervals de núvols alts i mitjos, tot i que també hi haurà grans clarianes. Al migdia i tarda, tornaran a arribar més núvols i el cel pot quedar més enterbolit o fins i tot tapat. A més, no descartem algun ruixat a muntanya.
Sobre les temperatures, les mínimes variaran poc i les màximes seguiran el seu ascens, amb valors al migdia d’entre 23 i 28ºC. Per tant, a molts punts de la depressió central ja es podran fregar els 30ºC.

De cara als pròxims dies, aquest cap de setmana les temperatures arriben a un pic de calor, on s’imposarà ambient estiuenc total. Dissabte però sobretot diumenge, hi haurà un augment de la inestabilitat i això comportarà l’arriba d’algunes pluges.