Dijous amb cel tapat i a l’espera d’un canvi de temps al cap de setmana

185

Avui el cel estarà mig ennuvolat per la presència de núvols alts i mitjans; esperem un dia gris i rúfol, encara què el sol pot deixar-se veure en moments puntuals. A més, és probable que a finals del dia pugui caure alguna gota al vessant sud del Pirineu i Prepirineu, amb cota de neu alta (2100 metres).
Les temperatures mínimes són una mica més fresques ara al matí, però la situació canviarà i l’ambient tornarà a ser suau al migdia, amb valors d’entre 15 i 18ºC a totes les comarques centrals.

Divendres serà l’últim dia de bonança durant aquesta setmana, i esperem un dia completament assolellat i d’ambient primaveral. Al matí encara quedaran restes de núvols, però ràpidament s’esvairan i el sol serà protagonista, excepte amb alguns núvols alts.
No arribaran encara precipitacions, però el termòmetre començarà a baixar lleugerament.

De cara als pròxims dies dissabte tornarà a ser un dia de cel cobert i ennuvolat, amb l’arribada d’un front que ens portarà pluges i una baixada de temperatures general. Per tant, cap de setmana variable, on sembla que deixarem enrere l’ambient suau i de primavera.