Sant Jordi primaveral i amb domini del Sol

128

Avui divendres iniciem la jornada amb Sol i sense núvols a les comarques centrals, si bé hi ha alguna boirina puntual a valls i fondalades. L’ambient és i serà radicalment diferent al dels passats dies, tot encara què a primera hora haurem d’anar abrigats perquè les temperatures són fredes.
Amb tot, el cel es mantindrà seré durant tot el dia, tot i que al migdia poden créixer nuvolades inofensives a punts de muntanya i del nord del país. Tanmateix, al migdia l’ambient serà totalment primaveral i molt més agradable, amb valors de temperatura màxima que s’enfilaran fins els 17 o 21ºC als llocs més càlids.

Demà dissabte, esperem un dia que serà també en general assolellat, tranquil i amb estabilitat atmosfèrica. Per tant, clar domini del Sol tot i que seran presents alguns núvols alts transitoris que poden deixar el cel un poquet enterbolit.
D’altra banda, les temperatures seran similars o lleugerament més altes, on al matí serà fresc i fins i tot fred, però al migdia les temperatures tornaran a ser suaus i amb valors de nou d’entre 17 i 21ºC.

De cara als pròxims dies, diumenge el temps pot començar a induir certs canvis perquè encara què les temperatures seran més altes, ens podria començar a arribar un front que deixaria precipitacions a les comarques centrals de forma general a partir de dilluns que ve.