Dia variable i ventat

158

Comencem el dia amb grans clarianes i més núvols a punts del sud del Bages i Moianès. Amb tot, el cel restarà variable durant tota la jornada, si bé el Sol serà més present que els últims dies. A més, a la tarda es podria escapar alguna gota, tot i que seria algun ruixat molt local.
Les temperatures ara al matí no han variat i o són lleugerament més baixes que ahir, una mica de fresca però de seguida temperatures cap amunt , amb valors al migdia d’entre 19 i 24ºC. Tanmateix, precaució perquè el vent continuarà bufant amb força durant tota la jornada, tot i que al vespre i de cara a demà ja anirà a la baixa.

Demà dijous baixen un pel les temperatures, tant mínimes com màximes, amb valors d’entre 18 i 22ºC. A més, el Sol serà protagonista, tot i que ens creuaran bandes de núvols alts que deixaran el cel enteranyinat.

De cara als pròxims dies, divendres arribem a un pic de calor amb ambient bastant càlid i amb clar domini del Sol. Divendres i el cap de setmana, temperatures més fresques i en concordança amb la mitjana climàtica, tot i que sembla que tornaran els cels variables.