Iniciem la jornada amb el cel tapat i amb ambient rúfol de nou, tot i que no descartem petites clarianes al migdia. De moment, aquesta matinada ja han caigut ruixats i ho poden seguir fent durant la resta del matí. En tot cas, són pluges febles i no deixen quasi acumulació. De cara a la tarda, però, les precipitacions poden ser més generals sobretot a la comarca del Solsonès i al nord del país, amb cota de neu d’uns 1800 metres.
A més, les temperatures mínimes han tornat a ser relativament suaus, i les màximes es mantindran semblants a les d’ahir. Per tant, ambient fresc i amb valors d’entre 14 i 16ºC arreu.

Demà dijous la meteorologia no variarà i tindrem també un dia dominat pels núvols. A més, l’ambient fresc perquè les temperatures baixaran un xic i tindrem de nou poques estones de Sol. Tot i això, al migdia i tarda podran repetir-se ruixats a muntanya, en general poca cosa però puntualment més moderats.

De cara als pròxims dies, divendres tindrem un canvi total de temps perquè desapareixen els núvols i l’ambient assolellat serà el protagonista, acompanyat d’una pujada de temperatures i per tant d’ambient més suau.