El Dia DENSO omple una jornada familiar plena d’activitats

130

Més de 1.000 persones van participar dissabte a la tarda al Dia DENSO en una jornada lúdica adreçada als treballadors i les seves famílies de la planta de components electrònics per al sector de l’automoció, ubicada al polígon Santa Anna de Sant Fruitós de Bages.

La intensa calor no va ser un obstacle perquè petits i grans gaudissin d’una tarda amb activitats familiars i divulgatives. La jornada va començar amb les visites a la planta de producció, en què es va poder fer un recorregut per als espais principals de les instal·lacions, i, a continuació, les activitats es van traslladar a l’exterior de la fàbrica, amb rocòdrom, cistelles de bàsquet i jocs d’aigua, entre altres. La jornada va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, i del regidor de Promoció Econòmica Xavier Racero.

Paral·lelament en el marc del 25è aniversari de l’empresa, es van plantar 25 plantes d’espècies autòctones i d’origen japonès al nou jardí de les instal·lacions. L’alcalde i el regidor van poder plantar junt amb el president de la companyia un bambú en aquest nou jardí que s’ha renovat seguint el concepte de xero garden que requereix poca aigua i que aconseguirà un estalvi de 7 milions de litres d’aigua de rec cada any. També van poder participar en el ritual de la Cerimònia del Te per aprofundir una mica més en el coneixement de la cultura japonesa.

Imatge de la visita a dins de Denso. Catpress.