Detingut un sallentí d’Arran per entrar a la seu del PP de Barcelona

230

La Policia Nacional ha detingut el sallentí i militant d’Arran, Pep Muñoz, per haver entrat a la seu del PP de Barcelona el passat 27 de març. Segons ha pogut saber la CUP de Sallent, la detenció es va produir ahir al vespre, quan el jove es manifestava davant la seu d’Unipost a Terrassa en contra dels agents que van requisar material pel referèndum, on hi havia les notificacions per a les meses.

Muñoz estava en crida i cerca per haver desobeït les citacions judicials per declarar sobre els fets del passat març, quan una trentena de militants d’Arran van irrompre a la seu del Partit Popular al carrer Urgell de Barcelona. L’acció s’emmarca dins la seva campanya “L’organització és la clau de la victòria”, on el col·lectiu va posar urnes de cartró a l’entrada de l’edifici per reivindicar la celebració del referèndum de l’1 d’octubre.

Per mostrar el rebuig a la detenció, s’ha convocat una concentració aquest migdia a les 12.00 h davant la Ciutat de la Justícia a Barcelona. A Sallent, però, partits polítics i veïns també es reuniran a les 20.00 h a la plaça de la Vila per condemnar la detenció de Pep Muñoz, així com totes les que s’estan produint arreu de Catalunya.