La Policia ja ha detingut a les tres presumptes autores del robatori a l’Institut d’Auro que va haver-hi dimarts al vespre. De fet, la detenció es va produir la mateixa nit dels fets. Segons han fet públic fonts policials, tres noies de Santpedor d’entre 20 i 22 anys van entrar dimarts, entre les 20:30h i les 21:30h, a l’Institut d’Auro per la força, fent servir una pota de cabra. Les autores del robatori van emportar-se molts jocs de claus de les aules i del propi centre, així com una cafetera.

A la mateixa hora que es produïen els fets, però, hi havia una reunió de pares a l’institut, alguns dels quals van alertar la policia en saltar l’alarma i veure després taques de sang -presumptament per lesió accidental d’alguna de les noies en trencar algun vidre-.

Agents de la Policia Local de Santpedor van identificar tres sospitoses la mateixa nit, en una furgoneta blanca darrere l’institut, que van procedir a inspeccionar i on van trobar tot el material robat. Les tres noies van ser detingudes acusades de robatori amb força, i una d’elles acusada també d’atemptat a l’autoritat, per agredir una agent.