Detenen un veí de Sant Fruitós que cultivava 800 plantes de marihuana en una nau a Navarcles

188
Fotografía: Mossos d'Esquadra

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions

Els Mossos van detenir dijous a un home per cultivar 800 plantes de marihuana en una nau, a Navarcles. El detingut, de 25 anys i veí de Sant Fruitós de Bages, està acusat d’un delicte contra la salut pública i d’un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que el subministrament estava manipulat. Després de declarar a la comissaria dels Mossos, ha quedat en llibertat amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan aquest el requereixi.

Els Mossos van ser coneixedors del cas el passat 28 de juny, alertats pels vigilants de Navarcles que de l’interior d’una nau de la població sortia una forta olor a marihuana. Quan van arribar, la porta era oberta. Des d’allà s’observaven diversos planters de marihuana i s’escoltava soroll de ventiladors.

Hores després, els agents van fer una entrada i van escorcollar la nau. En el primer pis van localitzar una estança amb 800 plantes de marihuana, juntament amb una complexa instal·lació destinada al cultiu indoor. A més, també van observar que el subministrament elèctric estava manipulat. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.