Detenen quatre persones que tenien 1.284 plantes de marihuana en una nau ocupada a Sant Vicenç

181

Detenen quatre persones que tenien 1.284 plantes de marihuana en una nau ocupada a Sant Vicenç. Els detinguts, d’entre 28 i 34 anys, vivien a la mateixa nau i va caldre una ordre d’entrada i registre per completar l’operació. 

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat dijous dues persones de 31, 34 i 28 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre de frau en el fluït elèctric després que trobessin 1.284 plantes de marihuana. La nau on estaven, que es trobava en desús, tenia l’electricitat punxada i estava al polígon industrial Vives-Castellet de Sant Vicenç de Castellet.

Segons el cos policial un testimoni va avisar la policia en veure moviments sospitosos al voltant de la nau. Quan van arribar els agents van trobar que allà hi havia quatre individus que hi vivien com a ocupes i van demanar una ordre d’entrada i registre als jutjats que va arribar al cap de poca estona.

Quan van entrar a la nau van comprovar que els ocupants tenien una instal·lació de cultiu de plantes de marihuana amb tots els aparells necessaris per al seu creixement i manteniment connectats de forma irregular a la xarxa elèctrica. Aquesta instal·lació es relaciona amb els talls d’electricitat que s’han viscut darrerament al polígon.