Detenen quatre persones amb ordres pendents en un control policial al Bages. Tots acumulen antecedents per robatoris, tenen entre 35 i 45 anys i el conductor anava sense carnet de conduir i drogat. 

Els fets van tenir lloc aquest dimecres, cap al migdia, en un control policial ubicat a la carretera c-16, a Castellbell i el Vilar. Durant l’operatiu, van aturar un vehicle amb cinc ocupants que estaven manipulant diversos objectes. En la seva identificació, no van mostrar cap documentació, però en l’escorcoll els agents van localitzar la documentació de dues de les persones, que tenien ordres de detenció pendent. A més, durant el mateix escorcoll del vehicle, la policia també va localitzar gorres, guants, i diversos objectes que s’utilitzen en robatoris. De fet, tots els detinguts acumulen antecedents per robatori.

El cinquè ocupant del vehicle va ser traslladat a la Policia Estatal de Manresa i va quedar detingut per la llei d’estrangeria. A més, el conductor del cotxe també va quedar denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit per no haver obtingut mai el permís de conduir i anar drogat.