Detenen dos homes a Manresa per intentar robar a l’interior de vehicles 

130
Barri de la Parada de Manresa
Barri de la Parada de Manresa

Els detinguts són dos homes, de 33 i 27 anys, amb diversos antecedents, per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa en vehicle. Els fets van passar la matinada de dijous, quan la Policia Local de Manresa va rebre diversos requeriments del barri de La Parada. Diversos testimonis van informar que havien vist dos homes que estaven intentant obrir un cotxe. De la mateixa manera, també van proporcionar una descripció molt detallada de l’aspecte i vestimenta dels joves.

Diverses patrulles van desplaçar-se fins al lloc i van trobar un altre testimoni, que va explicar als agents que tornava de treballar i que havia vist un dels joves en actitud vigilant mentre l’altre enfocava un lot a l’interior del vehicle i intentava obrir-lo amb un objecte lluent i metàl·lic.

El testimoni va cridar-los l’atenció i els homes van amagar diversos objectes sota un vehicle, moment en el que van arribar les patrulles, que van trobar sota del cotxe indicat pel testimoni l’objecte metàl·lic (que van resultar ser unes tisores) i diverses claus i comandaments a distància de cotxe. Els agents van recollir la declaració del testimoni i van detenir els sospitosos.