Detectats quatre casos positius de coronavirus en una empresa agroalimentària d’Avinyó

178
Imatge d'una entrada d'Avinyó. - Foto: Joan
Imatge d'una entrada d'Avinyó. - Foto: Joan

Concretament a l’Escorxador Frigorífic d’Avinyó, una empresa que segons un comunicat  considera que el focus de contagi no es troba a les instal·lacions si no que tindria l’origen en una festa celebrada a Manresa. Segons diuen fonts de l’empresa, les persones que han donat positiu van participar fa uns quinze dies en una celebració en un local de restauració de la capital del Bages

L’empresa agroalimentària que es troba en el punt de mira ha volgut aclarir que no es tracta de cap brot a l’escorxador i que la companyia ha seguit en tot moment les mesures de seguretat com són dur la mascareta obligatòriament, mantenir les distàncies i una neteja i desinfecció constant de les instal·lacions. 

Per la seva banda, l’alcalde d’Avinyó, Eudald Vilaseca, ha explicat que està en permanent contacte amb el Departament de Salut per si s’ha de prendre alguna mesura i per seguir actualitzant les dades en cas que fos necessari. 

Amb tot plegat, es segueixen fent proves a tots els treballadors de l’escorxador, així com també als familiars i amistats de les persones que han donat positiu. En total s’han dut a terme un centenar de proves PCR amb una vintena de resultats negatius, a més dels 4 positius que Salut va confirmar ahir. Entre avui i demà arribaran els resultats de totes les proves realitzades.