Després de les tronades d’ahir, avui dia més tranquil

132

Ahir a la tarda vam tenir un episodi de ruixats i tempestes important a la Catalunya Central, on es van registrar cops de vents i acumulacions de pluja destacables. Per exemple, prop de 50 mm a Saló, Fals o Pinós. Per tant, pluja generosa però caiguda amb certa virulència.

Amb tot, aquest matí iniciem el dia amb ambient sensiblement més fresc i amb un bon Sol a tot el territori. Al migdia, esperem que torni la calor i que a moltes poblacions se superin els 30ºC. En canvi, a la tarda poden créixer nuvolades, però no hi haurà precipitacions.

Demà dissabte serà un dia variable, on al matí podem tenir algun plugim a la depressió central. Per tant, cel mig ennuvolat durant bona part del dia, i a la tarda tornaran els ruixats al Pirineu i Prepirineu, però a la resta farà net. A més, les temperatures es mantindran similars.

De cara als pròxims dies, diumenge esperem una jornada més tranquil·la i agradable per ser a l’aire lliure, i amb calor que anirà a més, però sense arribar a l’extrem dels passats dies.