Després de 5 anys torna el Carnaval d’estiu a Sallent

246

Disbauxa. Això és el què es viurà a Sallent del 29 de juny al 2 de juliol. Després de 5 anys els sallentins i sallentines tornen a tenir Carnaval d’estiu en unes hores. L’arribada oficial és a les 20:30h amb un espectacle de benvinguda. Seguidament a les 10 hi haurà un especial “kinto de verano”, que és l’esperat Frikibingo, que per primera vegada està inclòs dins dels actes del carnaval. Rafa Gordillo, un dels organitzadors del frikibingo explica algunes novetats d’enguany:

El divendres per la seva banda, comença amb el carnaval infantil al parc Pere Sallés i Sallarés a les 13:15h. Un cop acabat el carnaval infantil, la festa es trasllada a la Plaça Santa Maria, amb un Holi Festival acompanyat també de la festa de l’escuma. Un cop acabat, totes les dones es dirigirán altre cop al Parc Pere Sallés i Sallarés a celebrar el “pícnic de la 69ª”. La nit acabara amb un cercatasques a les 23:00h i a la 01:00h Nit temàtica amb “Rumba” a càrrec d’Antonio el Remdao. Toni Fernández ens fa la comparativa entre el Carnaval d’estiu del 2012 i aquest:

El dissabte a les 12:30h hores hi haurà un “Vermouth” a la plaça de la Pau i seguidament a les 19:00h hi haurà l’esperada Rua de disfresses, “Còstum Pareid”, anomenta així al programa del Carnaval d’Estiu Sallent 2017. Aquest any com ha grups convidats al concert hi haurà Karaoke All Satars, Orquestra Mitjanit i pd’s Arradio Rossita.

Diumenge serà la cloenda de la festa, amb les tradicionals matines a les 07:00h i al cap de 12 hores serà la cloenda de Gala amb l’enterro de la sardina.
Aquí podreu trobar el programa d’actes de la festa amb tots els horaris i a la vegada les localitzacions.

carnaval 2017 estiu

En cas de pluja, tots els actes es treslladarien al envalat.

Fotografia; Salvador Arderiu