Sallent acull aquest dissabte 2 de juliol una nova edició del Frikibingo, l’acte que organitza El Carrilet per donar la benvinguda a l’estiu. Aquesta vegada se celebrarà a la Torre del Gas i comptarà amb una gran quantitat de novetats.

El Frikibingo d’enguany, doncs, inaugurarà l’estiu a través de la primera desfilada de disfresses a l’aire lliure. L’any passat, es va premiar l’equip amb la comparsa més “friki” amb la possibilitat de poder escollir la seva xaranga per la rua de disfresses del Carnaval d’Hivern. Enguany, el premi serà el mateix, però amb la novetat que les comparses hauran de desfilar per una passarel·la. El jurat tindrà en compte l’originalitat, l’atreviment i, sobretot, les referències al 40è aniversari del Carnaval de Sallent.

No obstant això, aquesta no és l’única novetat. Un dels organitzadors del Frikibingo Towerfest, Rafa Gordillo, ens explica quines són les activitats de l’edició d’aquest any:

D’aquesta manera, l’acte del pròxim dissabte 2 de juliol comptarà amb un gran ventall de noves activitats, però també hi haurà lloc pel sopar a la fresca. Els tiquets, que es poden trobar al Bar Les Piscines, valen 10 euros i inclouen el sopar i el got. Després del sopar, començarà el Frikibingo Towerfest, que, de fet, és un acte que cada vegada aplega més públic. En la passada edició, el Frikibingo Summerfest, van participar-hi unes 150 persones aproximadament, mentre que aquest any ja s’han venut 200 tiquets pel sopar, tot i que l’organització espera superar les 250 persones entre les vendes d’avui i la gent que vindrà un cop comenci la festa.

Aquest augment es deu, en part, a la publicitat que ha generat el nou disseny dels cartells que anuncien el Frikibingo Towerfest. A l’edició anterior, doncs, els cartells van tenir una difusió més relativa. Així ho explica l’organitzador, Rafa Gordillo:

Avui és l’últim dia per comprar els tiquets del sopar a la fresca, que tindrà lloc a les 9 del vespre a la Torre del Gas i donarà pas a una de les cites més emblemàtiques del Carnaval de Sallent.

13498005_1080673375354774_7875361945958829973_o

Imatge cedida per Frikibingo Sallent