Desenes de persones participen de la onzena Matinal Solidària de Santpedor

116

La Matinal Solidària organitzada per l’AMPA de l’escola Riu d’Or en col·laboració amb totes les entitats educatives del poble i Castellnou, així com l’ajuntament, va aplegar de nou desenes persones. Venda de productes de les entitats i de manualitats dels nens de les escoles, esmorzar solidàri, parada de recollida de joguines, venda de roba del consell d’infants i recollida de material esportiu; van ser algunes de les activitats organitzades enguany amb l’objectiu de recaptar beneficis per les entitats solidàries col·laboradores: Càrites Santpedor, Associació el meu nen per Bulgària, Centre Recursos Antea, Llavor en acció del Senegal i Proide.

Una de les organitzadores i membre de l’AMPA del Riu d’Or, Mireia Arenós, ha destacat “l’èxit d’aquesta onzena Matinal Solidària”.

Coincidint amb la matinal va haver-hi la 7a edició de la Marató de donació de sang, al local Ca l’Arola. Des del banc de sang es promocionava la campanya ‘Tuesday Giving’ per aconseguir 1000 persones noves per donar sang abans de l’1 de desembre. A part de totes les parades per recaptar beneficis, també hi ha l’exposició “Contraanuncis”, fotografies que critiquen el sistema de control que fa la publicitat sobre els consumidors.