Els Mossos d’Esquadra desarticulen una organització que havia robat amb força en un domicili de Navàs. Els lladres entraven a cases situades en zones aïllades després de trencar portes o finestres

En total han detingut a quatre persones que formaven part d’un grup criminal dedicat als robatoris en domicilis d’arreu de Catalunya. Els Mossos d’Esquadra els atribueixen una desena de robatoris en diversos punts del territori català. La seva especialitat era entrar amb força a cases allunyades de les zones més poblades. Actuaven al vespre després d’assegurar-se que la casa estava buida i s’emportaven diners i objectes de valor. 

Els lladres triaven le cases amb les portes i finestres més exposades. Actuaven entre les set de la tarda i les nou del vespre. Aquestes detencions van produir-se el 26 de febrer. Els Mossos van detenir quatre persones, tres homes que han ingressat a presó i una dona que ha quedat en llibertat amb càrrecs. No es descarten més detencions. A Navàs, aquesta banda criminal va protagonitzar un robatori en uns dels domicilis també situats a les afores del poble.