Denunciats dos empleats de dos aparcaments municipals de Manresa per no registrar els abonaments i quedar-se els diners

188

Denunciats dos empleats de dos aparcaments municipals de Manresa per no registrar els abonaments i quedar-se els diners. Segons l’Ajuntament oferien als clients targetes per sota de preu si es feia el pagament de manera directa. 

L’empresa municipal Foment de la Rehabilitació Urbana de Manresa ha denunciat dos treballadors d’aparcaments municipals de la capital del Bages per presumptament emere targetes moneder fraudulentes per sota el preu oficial. 

Segons explica l’Ajuntament de Manresa, en un comunicat, els empleats oferien abonaments més econòmics a canvi que els hi fessin el pagament de manera directa, sense passar pel registre oficial de l’aparcament. A través d’aquest mètode haurien emès, des de l’agost de 2020, fins a 24 targetes moneder falses, entre tots dos aparcaments. L’import aproximat del frau rondaria els 9.700 euros. Segons explica el consistori, el frau s’hauria comès als aparcaments municipals de Quatre Cantons i Puigmercadal, gestionats per la societat municipal Forum. 

El cas va sorgir a partir de la denúncia d’una persona que es va adreçar a un d’aquests aparcaments per demanar informació. 

Sí, aquesta persona, se li va oferir oferir una targeta moneder a un preu inferior a l’oficial, a canvi que li fes el pagament de manera directa, sense passar pel registre oficial de l’aparcament. Arran d’aquesta denúncia, l’Ajuntament i Forum van iniciar una investigació. Després de verificar l’actuació fraudulenta per part de dos treballadors, han dut el cas als jutjats.