Demà comencen els tràmits per a les preinscripcions escolars del curs 2020-2021 a Castellbell i el Vilar i arreu del territori

200

A partir el 13 de maig i fins el 22 del mateix mes es podrà fer la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Degut a la crisi que s’està patint, aquest any es promou la preinscripció telemàtica. El tràmits es podran fer online, enviant la documentació escanejada o en una fotografia.

En el cas de l’escola Bressol al web municipal es pot trobar el full informatiu i el full de preinscripció, que caldrà fer arribar a través de correu electrònic a8060794@xtec.cat , juntament amb la documentació necessària.

En els cas de l’escola Jaume Balmes  i Institut Bages Sud, s’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre.

De manera excepcional aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, disposen d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. La preinscripció presencial estarà disponible del 19 de maig al 22 de maig inclòs.

Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través del correu electrònic.

Per tal de garantir la seguretat de les persones que hagin de fer la preinscripció de forma presencial es portaran a terme la desinfecció dels centres educatius i s’estableixen mesures de seguretat.

L’àrea d’educació de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, també posa a disposició el correu electrònic educaciocastellbellielvilar@gmail.com i els següents telèfons de contacte. 663 333 154 o el 938340350( de 9h. a 14h.) per a resoldre qualsevol dubte.