Del 7 a l’11 de setembre arriba la Festa Major a Sallent

154

Del 7 a l’11 de setembre Sallent acollirà la seva Festa Major. Amb un programa ple d’actes, el poble es vestirà de festa amb els balls a plaça, el tobogan aquàtic al Carrer Secretari Bonet, els actes a l’Escorxador i molt més.

Enguany, però, el poble no podrà gaudir del tradicional Castell de focs, a causa de “les obres de millora que s’estan realitzant al municipi i a les condicions de seguretat marcades per la Generalitat de Catalunya”, han explicat des de l’Ajuntament al programa d’actes.

Pel que fa a la Festa Major d’aquest any, un dels actes a destacar, és el concert de Mishima (pop) a l’Escorxador, a les dotze del vespre Seguidament, un cop s’acabi el concert, hi haurà DJ. Us deixem amb un dels temes del grup.

La festa Major d’aquest any acabarà amb el concert de tarda a càrrec de Xavier Calvet. La plaça Sant Antoni Maria Claret acollirà l’acte a les deu del vespre (22:00h).

El pianista David Moreno, per la seva banda, serà l’encarregat de dur a terme el Pregó de la Festa Major a les nou del vespre (19:00h) a la plaça de l’Ajuntament.  Tot seguit a dos quarts de deu (21:30h) a la plaça 19 d’abril el mateix protagonista representarà el seu espectacle “Flota…dos”. Podeu recuperar la seva entrevista al següent web:

En cas de pluja, consultar la web: www.sallent.cat, les xarxes socials de l’ajuntament o a la cartellera de la Plaça Sant Antoni Maria Claret. Us deixem aquí amb el programa d’actes:

PROGRAMA D’ACTES