Decreten presó provisional i sense fiança per a la dona que va matar la seva cosina al Pont de Vilomara

131

La dona va declarar ahir davant la jutgessa que no recordava res dels fets dels quals se l’acusa. La jutgessa demana que donada la situació psiquiàtrica de la detinguda, aquesta ingressi en una presó on disposi d’unitat de psiquiatria. De fet, dissabte passat, la jutgessa va ordenar l’ingrés de l’acusada a l’àrea de psiquiatria de l’hospital de Sant Joan de Déu i va ser ahir quan els professionals sanitari van considerar que estava estabilitzada i en condicions de declarar.

Segons l’auto judicial, cap a dos quarts de nou del matí del 2 de juliol, la detinguda es va dirigir a l’habitació de la seva cosina, que estava dormint i li va clavar almenys 12 ganivetades a la zona del coll, la cara, l’esquena i les espatlles, que van acabar provocant la mort de la dona, que era la seva cosina. Segons la resolució judicial, un dels fills menor d’edat de la víctima va presenciar els fets i va ser el qui va alertar als serveis d’emergències i va demanar ajuda als veïns, que també van alertar els serveis d’emergències.

L’acusada va ser detinguda poc després del crim a la zona on vivia, situada a la urbanització Marquet Paradís del Pont de Vilomara, i tenia restes de sang a la roba i a les mans i aparentment estava en un estat de xoc emocional.