Declarat culpable d’assassinat amb traïdoria l’acusat d’asfixiar la seva exdona embolicant-la amb paper de film a Manresa l’abril del 2021. 

El judici va ser divendres, amb jurat popular, que va declarar-lo culpable per unanimitat. Els seus membres van considerar que l’home va ser el responsable de la insuficiència respiratòria que va causar la mort de la víctima i també van determinar que l’home es va aprofitar de la situació de confiança en què es trobava la dona per atacar-la per sorpresa. L’home tenia intenció de fer mal a la víctima i va acabar amb la seva vida enmig de dolor i angoixa. Ho explicava la presidenta del jurat popular. 

 

A més, el jurat va rebutjar que l’agressor presenti un trastorn psiquiàtric agut que alterés les seves capacitats, perquè va ser conscient en tot moment del que estava passant. A l’espera de la sentència, la fiscalia demana 25 anys de presó i l’acusació popular, que és l’Ajuntament de Manresa, 26. En canvi, en cas que se li acabi imposant una pena de presó, la defensa de l’home ha sol·licitat que aquesta sigui de set anys i sis mesos.

Encara en clau de successos, mor el conductor d’un camió en bolcar a la C-25 a Manresa.

Va passar a quarts de 8 del matí de dissabte al quilòmetre 130,5 de l’Eix Transversal, en sentit Lleida i en la intersecció amb la C-37 cap a Igualada. Per causes que encara s’estan investigant, un camió que transportava bobines va sortir de la via i el seu conductor ha mort a l’acte. Amb aquesta víctima, ja són 111 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.